personal training

Personal training: Fit met Patrick

Personal training bij Fit Gym in Genemuiden staat bij velen bekend als Fit met Patrick. Het vertrouwde concept in een nieuw jasje! Wat is jouw reden om een personal trainer te benaderen? Afvallen, spieropbouw, conditie verbeteren of het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen, het kan van alles zijn. Hoe dan ook is een personal trainer altijd een uitstekende stok achter de deur. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw doelen en stellen een persoonlijk trainingsprogramma samen. Vervolgens gaan we samen wekelijks resultaat boeken tot jouw doel behaald is. Fit Gym ontvangt klanten voor personal training vanuit onder meer regio Genemuiden, Kampen, Meppel, Zwolle, IJsselmuiden, Staphorst en Balkbrug.

Werkwijze personal training

Tijdens een uitgebreide intakegesprek bespreken we jouw wensen en doelen, waarop we een persoonlijk trainingsprogramma samenstellen. Daarnaast ondersteunen we je ook op het gebied van voeding.

Z

Trainingssessies kunnen ook plaatsvinden in de buitenlucht

Z

Je krijgt toegang tot een gepersonaliseerde app voor voeding- en trainingsschema's

Z

De personal trainingstrajecten zijn voor een periode van minimaal 12 weken

Z

Gratis intake inclusief metingen

Z

De trainingsschema's zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op persoonlijke en realistische doelstellingen

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in Genemuiden?

Neem dan contact op met Fit Gym in Genemuiden! Wij bieden personal training aan met deskundig voedingsadvies. Onze klanten komen vanuit heel regio Genemuiden, Kampen, Meppel en Zwolle.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.